Whatsapp od 2019. neće raditi na nekim telefonima

Whatsapp od sledeće godine neće biti dostupan na nekim mobilnim telefonima.
Whatsapp od 2019. neće raditi na nekim telefonima
Foto: Pixabay
Tech Irons prenosi da od 2019. godine jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje neće biti dostupna na tri vrste smartphonea: na svim telefonima s operativnim sistemom Android 2.3.7, iPhoneima s iOS 7 ili starijim sistemima i na Nokiji S40.
 
Na Nokiji 240 Whatsapp neće biti dostupan već nakon 31. decembra ove godine, a na Androidima 2.3.7. i iPhoneima iOS7 ili starijima od 2. februara 2019. godine. 
 
Godine 2016. mogućnost korišćenja Whatsappa su izgubili korisnici BlackBerryja. Takođe, pristup aplikaciji na području EU-a u maju ove godine je zabranjen mlađima od 16 godina, ali zemlje članice mogu tu zabranu da smanje na uzrast od 13 godina.
  • Небојша Ђурић

    06.12.2018 11:49
    ...
    Ђуро нема више вацапа за тебе.. Хехе

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

VIDEO: Epl se izvinio zbog kontroverzne reklame

Američka tehnološka korporacija Epl izvinila se zbog reklamnog video snimka za novi tablet "ajped pro" (iPad Pro) sa čipom M4, nakon što se suočila sa oštrim kritikama na društvenim mrežama.