Tviter posle kritika poboljšao alat za prijavu spornih tvitova

Platforma Tviter je, posle mnogobrojnih kritika, poboljšala svoj sistem prijavljivanja "nepodobnih" tvitova.
Tviter posle kritika poboljšao alat za prijavu spornih tvitova
Foto: Pixabay
Ovaj put poboljšanja se tiču prijavljivanja sadržaja u kojem se iznose privatne informacije korisnika. Korisnik sada može da prijavi tvit koji je uvredljiv i štetan ili sadrži privatne podatke.
 
Moguće je tako prijaviti tvit ukoliko, na primer, sadrži privatne podatke kao što je telefonski broj, adresa elektronske pošte, kućna adresa ili broj računa u banci.
 
Cilj ovih promena je poboljšanje efikasnosti same Tviterove usluge korisničke podrške, zaštita privatnosti korisnika te brže i transparentnije rešavanje prijava spornog sadržaja koji se objavljuje na platformi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

VIDEO: Epl se izvinio zbog kontroverzne reklame

Američka tehnološka korporacija Epl izvinila se zbog reklamnog video snimka za novi tablet "ajped pro" (iPad Pro) sa čipom M4, nakon što se suočila sa oštrim kritikama na društvenim mrežama.