Huawei predstavlja telefon sa pop-up kamerom

Huawei se sprema da predstavi novi uređaj iz P serije koji će imati pop-up selfi kameru.
Prema nekim navodima telefon će se zvati Huawei P Smart Z i nastavlja trend koji su započeli vivo NEX S i the Oppo Find X.
 
Pojavile su se i prve fotografije sa nekim od specifikacija. Ukoliko se ispostave tačnim, novi Huawei telefon koji će se svrstati negde pri dnu srednje klase, imaće pop-up kameru koja izlazi iz kućišta a biće opremljena sa 16 megapiksela. Ova opcija doneće i mogućnost da displej zaista ide od ivice do ivice.
 
Ekran je veličine 6.59 inča sa Full HD+ rezoluciom od 2340 x 1080 px sa gustinom piksela od 391 ppi i odnosom strana 19.5:9.
 
Tu je četiri gigabajta RAM uz 64 gigabajta interne memorije ali i masivna baterija kapaciteta 4,000 mAh battery.
 
Glavna kamera je dualna i ima sočivo od 16MP (f/1.8) kao i dubinsko sočivo od 2MP (f/2.4).
 
Cena bi trebalo da bude oko 210 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

VIDEO: Epl se izvinio zbog kontroverzne reklame

Američka tehnološka korporacija Epl izvinila se zbog reklamnog video snimka za novi tablet "ajped pro" (iPad Pro) sa čipom M4, nakon što se suočila sa oštrim kritikama na društvenim mrežama.