Majkrosoft zatvara skoro sve poslovnice u svetu zbog onlajn prodaje

Kompanija Majkrosoft saopštila je da će zatvoriti skoro sve svoje prodavnice u svetu pošto se veći deo prodaje odvija preko interneta.
Majkrosoft zatvara skoro sve poslovnice u svetu zbog onlajn prodaje
Foto: Pixabay
Potpredesnik te grupe Dejvid Porter izjavio je u petak da je povećana prodaja onlajn i dodao da je ekipa zadužena za prodaju preko interneta pokazala sposobnost da usluži kupce i bez fizičkog prisustva.
 
Više od 80 prodavnica će biti zatvorene, dok će ostati otvoreni centri Majkrosofta u kojima kupci i posetioci mogu da probaju proizvode te kompanije. Predviđeno je da takvi centru ostanu otvoreni u Londonu, Njujorku i Sidneju.
 
Za sada se ne zna broj zaposlenih u prodavnicima koji će biti pogođeni tom odlukom.
 
Porter je rekao da će timovi nastaviti da rade iz kancelarija ili od kuće i dodao da će se kompanija usredsrediti na izradu oruđa za bolju onlajn komunikaciju sa klijentima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija