Instagram radi na vertikalnom prikazu Stories-a

U poslednje vreme, Instagram naveliko objavljuje ažuriranja za svoj servis. Nedavno je desktop aplikacija dobila podršku za karusel pregled Stories-a, a sad kompanija radi na redizajnu kategorije Stories za mobilne uređaje.
Instagram radi na vertikalnom prikazu Stories-a
Foto: Pixabay
Iz Instagrama su potvrdili da se radi o Vertical Storiesu, koji će ovaj servis učiniti sličnijim Tiktoku. Vertikalni pregled je način na koji obično vodimo interakciju na vebu, pregledamo stranice i većinu društvenih mreža poput Facebook-a, Youtube-a ali i Instagram-a, piše Pocket Now.
 
Uz spomenutu novu opciju, kompanija će verovatno dati prioritet video objavama u odnosu na fotografije, kako bi postala što bolji konkurent Tiktoku.
 
Opcija još nije javno dostupna i otkrivena je samo u kodu Instagram servisa, a s obzirom na to da je Instagram Vertical Stories trenutno prototip, nije sigurno da li će opcija biti dostupna svim korisnicima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija