WhatsApp će omogućiti korišćenje više naloga na jednom uređaju

Za one koji redovno koriste više od jednog WhatsApp naloga, stižu dobre vesti.
WhatsApp će omogućiti korišćenje više naloga na jednom uređaju
Foto: Pixabay
Popularna aplikacija za dopisivanje WhatsApp uskoro bi trebalo da dobije podršku za korišćenje više naloga na jednom uređaju, što će biti na raspolaganju korisnicima Androida. Čini se da funkcija radi kao i na Instagramu, tako da pop-up u donjem delu prikazuje koji se trenutno profil koristi, a tu je i opcija za dodavanje novih naloga.
Svi profili će biti zapamćeni na uređaju, ali će korisnik moći da se odjavi u bilo kom trenutku. 
Podrška korišćenja više naloga na jednom uređaju mogla bi biti prednost ukoliko korisnik ima poslovni i privatni broj telefona ili želi da isproba nedavno uvedene funkcije kao što je Channels. Ovaj novitet omogućava slanje fotografija i anketa pratiocima, a WhatsApp planira da osigura i monetizaciju za kreatore u budućnosti.
 
WhatsApp navodno radi i na funkciji korisničkog imena, koja će omogućiti pronalazak ljudi na isti način kao što je to moguće na Instagramu i Twitteru i to bez potrebe posedovanja njihovih telefonskih brojeva.
 
Podrška korišćenja više naloga dolazi nakon što je aplikacija za iOS i Android dobila takozvani "companion mode", koji omogućava korišćenje istog WhatsApp naloga na do četiri telefona. Ranije je bilo moguće biti logovan na samo jedan uređaj uz tablet i kompjuter.
 
Kada će korisnici dobiti opciju korišćenja više naloga na jednom uređaju još nije poznato.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija