Pojedinim korisnicima Facebooka vraćaju se stare poruke

Korisnici Facebooka širom sveta prijavljuju jedan od čudnijih bagova, a reč je o porukama starim godinama, koje se vraćaju na popularnoj mreži bez ikakvog objašnjenja.
Pojedinim korisnicima Facebooka vraćaju se stare poruke
Foto: Pixabay
"Pojedini ljudi vide stare poruke na Facebooku. Svesni smo ovog problema i aktivno radimo na tome da ga što pre rešimo", rekao je za The Verge portparol Facebooka.
 
Kako je pojasnio, pojedinim korisnicima do kraja dana ponovo bimogle da stižu neke stare poruke, dok u potpunosti ne reše problem.
 
Podsećamo, Facebook i Instagram danima su bili u kvaru širom sveta. Korisnici su se najviše žalili na nemogućnost korišćenja Messengera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija