Bihać: Desetogodišnjak se ubio zbog pola boda iz matematike

Učenik A. H. (10) iz Bihaća preminuo je od povreda koje je zadobio pri skoku sa prozora bihaćke OŠ "Prekounje".

Dečak je skočio kroz prozor učionice koja se nalazi na drugom spratu škole. Radnici škole odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je veoma brzo došla, ali je dečak pri padu zadobio veoma teške povrede i ubrzo je preminuo.

Učenici su igrali kviz iz matematike na času, a dečak je u jednom od kvizova izgubio za samo pola bodaposle čega je počeo da plače. Učiteljica je prvo pokušavala da ga smiri i zatim mu je rekla da ode do toaleta da se umije.

"Kada se završio čas, on se vratio u razred i rekao drugovima da će skočiti sa sprata, ali ga oni nisu ozbiljno shvatili. On je tad samo otvorio prozor i skočio na glavu", kaže jedan od radnika škole.

Direktorka škole Anela Kozlica rekla je da su svi u šoku i da ne mogu da veruju šta se desilo. "Ovo je najtužniji dan u našoj školi. Nastradali dečak je bio odličan učenik iz veoma dobre porodice i njegove tri sestre su završile našu školu", rekla je Kozlica.

Dečakova majka je učiteljica u ovoj školi, dok mu je otac direktor Gimnazije u Bihaću.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.