Pronađeno sedam obezglavljenih tela

Obezglavljena tela sedam muškaraca pronađena su u zapadnoj meksičkoj državi Sinaloa.
Martin Robles, zamenik tužioca u državi Sinaloa, rekao je novinarima da su sedmorica ubijenih bili šumski radnici koji su napadnuti u blizini grada Rosario.
 
Poslednjih godina u državi Sinaloa sve je veći broj sukoba između vojske i narko dilera, ali nije poznato da li je zloglasni kartel Hoakina El Čapa Gusmana, Sinaloa, umešan u ubistvo šumskih radnika.
 
Robles je rekao da ne može da potvrdi izveštaje da su desetine naoružanih ljudi napali kuću Gusmanove majke početkom sedmice.
 
Gusman je trenutno u zatvoru u blizini američke granice i čeka izručenje u SAD zbog trgovine drogom, pranja novca i ubistva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet