Incident na sahrani žrtve pucnjave u Orlandu, povređena dva policajca

Dva policajca povređena su na Floridi u pogrebnoj povorci tokom sahrane jedne od žrtava prošlonedeljne pucnjave u gej klubu u Orlandu.

Jedna žena je  automobilom uletela u povorku i udarila policajce na motorima. Incident se dogodio juče u 11:30 časova po lokalnom vremenu u gradu Kisimi na Floridi, gde se održavala sahrana Žana Karlosa Mendeza, ubijenog prošlog vikenda u gej klubu "Puls" u Orlandu zajedno sa još 48 ljudi.  

Portparolka saobraćajne policije Floride Kim Montes je izjavila kako misli da je žena vozač nenamerno udarila u policajce. "Mislimo da se radi o nestrpljivosti i da sudar nije bio nameran. Često vidimo takve stvari kad je reč o pogrebnim povorkama, a ova je bila posebno duga", navodi Montes.

Policija je objavila da je automobil vozila 44-godišnja Ivon Robles Morales. Ona je kasnije "izjavila da joj se učinilo da joj je neko iz povorke mahnuo da prođe i da je ona zato krenula da prelazi raskrsnicu", navodi se u policijskom izveštaju.

Ona je novčano kažnjena zato što nije propustila pogrebnu povorku i naloženo joj je da se pojavi na sudu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet