Interpol traga za Nemanjom Medinom, nestao pre 16 dana

Uprava policije Crne Gore formirala je poseban tim koji traga za nestalim Nemanjom Medinom (24) iz Petrovca, a raspisana je i Interpolova potraga.

Iz Uprave policije je saopšteno da su, osim pretrage terena, pripadnici Plovne jedinice Sektora granične policije više puta kontrolisali priobalno područje Skadarskog jezera.

"Policijski službenici su u mestu Jabukov do – Virpazar 11. jula pronašli odbačene inostrane registarske oznake koje su se, kako na to ukazuju do sada prikupljene činjenice, nalazile u prtljažniku putničkog vozila `reno megan`, kojim je upravljao Nemanja Medin", navode iz Uprave policije.

Iz crnogorske Uprave policije su naveli da su nađeni vozilo i predmeti upućeni u forenzički centar radi veštačenja. Svi pripadnici policije u Crnoj Gori, uključujući one na graničnim prelazima, obavešteni su o nestanku mladića, a Interpol Podgorica je za njim raspisao i međunarodnu potragu.

"Formiran je i poseban tim na nivou Centra bezbednosti Bar koji traga za Nemanjom, a policija je do sada uzela izjave od više desetina građana koji bi mogli imati korisna saznanja o okolnostima njegovog nestanka", ističe se u saopštenju.

Nestanak Medina porodica je policiji prijavila u subotu, 9. jula, u jutarnjim časovima. Član porodice je rekao da se Nemanja nije javljao porodici od 8. jula uveče, te da nakon toga nisu mogli sa njim da uspostave kontakt.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet