Zaplenjena imovina mafijaša opsednutog Tonijem Montanom

Italijanska policija danas je oduzela imovinu u vrednosti od 44 miliona evra od mafijaškog šefa koji je toliko opsednut filmom "Skarfejs" da je za njega napravljen presto po uzoru na onaj koji je u filmu imao Al Paćino.
Vilijam Kerbo, star 34 godine, od 2014. je u kućnom pritvoru zbog optužbi da je šef mafijaškog klana koji se bavi trgovinom ljudima, iznudama, zelenašenjem i pranjem novca.
 
Kerbo ima toliko izraženu želju da postane "Toni Montana-kralj droge", filmski lik kojeg igra Al Paćino u filmu Brajana de Palme iz 1983. godine, da je planirao renoviranje njegove vile kako bi bila identična filmskoj scenografiji, saopštila je italijanska policija.
 
On je italijanskim poreznicima rekao da je u periodu od 14 godina zaradio 80.000 evra, dok je prava cifra bliža iznosu od dva miliona, tvrde istražitelji. Zaplenom je obuhvaćeno i 20 preduzeća i 30 nekretnina, a njegova imovina procenjena je na 44 miliona evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet