SAD: Bliznakinje preminule u pregrejanom automobilu

Petnaestomesečne bliznakinje preminule su u SAD od izloženosti visokoj temperaturi, pošto ih je otac ostavio u automobilu na suncu.

Asa Nort, otac nastradalih beba, uhapšen je prošle noći pod optužbom za dvostruko ubistvo iz nehata, izjavio je policijski portparol u gradu Karolton, oko 80 kilometara udaljenog od Atlante u državi Džordžija.

Policija je dobila poziv da interveniše i na licu mesta je zatekla oca kako u obližnjem bazenu pokušava da rashladi decu, ali posle hitnog prebacivanja u bolnicu lekari su samo konstatovali smrt bliznakinja.

Policija je još saopštila da će slučaj biti vođen kao "smrt u pregrejanim kolima", a da još treba zvanično da bude utvrđen uzrok smrti bliznakinja.

U kraju gde se dogodila tragedija temperatura je bila viša od 30 stepeni.

Podsetimo, zbog sve češćih slučajeva smrti dece koju roditelji ostavljaju u pregrejanim vozilima, snimljen je video upozorenja roditeljima da NIKADA ne ostavljaju decu samu u automobilu. Video možete pogledati OVDE.

  • saramakas

    05.08.2016 16:16
    @DonJuan
    Ja sam davno resio da se ne razmnozavam. Ne zelim da stvorim jos jedno bice koje ce se muciti i patiti na ovom svetu kao ja.
  • DonJuan

    05.08.2016 11:48
    Svaka budala danas moze da ima decu, stavise cesce ih i imaju nego pametni ljudi, zato se svet neminovno i krece u pravcu americkog filma "Idiocracy".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet