VIDEO: Nikad ne ostavljajte decu samu u automobilu

Koliko puta ste pročitali vest da je dete umrlo ili jedva preživelo nakon što su ga roditelji ostavili u automobilu po vrućini? Ovaj video snimljen je kao upozorenje roditeljima da to ne rade.

Koliko puta ste pročitali vest da je dete umrlo ili jedva preživelo nakon što su ga roditelji ostavili u automobilu po vrućini? Ovaj video snimljen je kao upozorenje roditeljima da to ne rade.

U svetu jedno dete umre svakih deset dana upravo iz ovog razloga, a Red Castle Media napravio je potresan video kako bi skrenuo pažnju roditeljima da ni na minut ne ostavljaju decu samu u automobilu.

Da podsetimo, nešto ranije je sproveden eksperiment, kada je trebalo da odrasli provedu 10 minuta u automobilu po vrućini. Pogledajte kako je prošao taj eksperiment:

  • Minusari

    05.08.2016 11:39
    Čitam ova dva prethodna komentara i nije mi jasno ko im je delio minuse? Koji li je problem tih persona? Možda @Tata zvuči malo fašistički sa dozvolom za roditeljstvo ali nije da nije u pravu zar ne? Pogledajte samo u svojem komšiluku ko su sve roditelji....
  • Uplakani tata

    28.07.2016 15:28
    Prvi komentar (čeka moderaciju, nema razloga da ne bude objavljen) ostavio sam pre nego što sam uopšte pogledao klipove. Dok sam prvi gledao rasplakao sam se i drugi me je odveo na još jedan (https://www.youtube.com/watch?v=AImIPnQgd3E) zbog kojeg sam takođe cmizdrio oba puta zamišljajući moju malu dušu kako se jadna kuva u kolima... U ovom drugom retko ko i hoće da pomogne. Mi smo strašni i sebični. Ponavljam za roditeljstvo bi trebalo uvesti dozvolu...
  • Tata

    28.07.2016 14:54
    Koliko glup, sebičan i neodgovoran moraš biti da bi ovako nešto uradio? Problem je što svaka šuša može postati biološki roditelj dok u onom pravom smislu samo nekolicina može da bude na nivou tog zadatka...
    Mislim da bi, koliko god da je to kojekakvo kršenje ljudskih prava, na celom svetu trebalo uvesti dozvolu da postaneš roditelj koju bi izdavali psihijatri i psiholozi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom