Osuđena na zatvor jer je kidnapovala dete i podizala ga ko svoje

Sud u Južnoj Africi osudio je danas na 10 godina zatvora ženu koja je pre skoro 20 godina kidnapovala novorođenče iz porodilišta i podizala ga kao svoje.

Policija je uhapsila ženu (51) prošle godine kada su roditelji primetili devojčicu koja veoma liči na njihovu ćerku u školskom dvorištu. DNK analize pokazale su da se radi o rođenim sestrama.

Sudija je rekao da je počinjeni zločin veoma ozbiljan, ali da su uzete u obzir i olakšavajuće okolnosti prilikom donošenja presude, kao što je to da optužena nema kriminalni dosije.

Kidnapovana devojčica ne želi da stupi u kontakt sa svojim biološkim roditeljima i smatra kidnaperku svojom majkom.

Osuđena žena je kidnapovala devojčicu iz porodilišta pre nešto manje od 20 godina. Ona je prevarila vlasti i prijavila devojčicu kao svoju ćerku, navodeći lažan datum rođenja.

  • Jan

    15.08.2016 16:48
    Posle 20 godina ta devojcica je vec vewlika i lepa devojka, zar ne, sta radi sa tom zenom u skolskom dvoristu, igra se na toboganu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet