Sin naciste vratio ukradene predmete

Poljski zvaničnici izjavili su da je sin jednog naciste vratio tri vredna istorijska predmeta koja su članovi njegove porodice ukrali iz Krakova tokom Drugog svetskog rata.
Krizistiof Marčinkijevic, portparol kancelarije guvernera u Krakovu, rekao je da bi ovaj gest mogao podstaći druge potomke nacista da učine isto.
 
Horst von Vehter iz Austrije, vratio je geografsku kartu Poljske iz 18. veka i dva istorijska crteža koja je njegova majka prisvojila tokom 1939. godine.
 
Poljska širom sveta traga za umetninama koje su nacisti ukrali od 1939. do 1945. godine.
  • ana

    01.03.2017 00:01
    kako se sve lopovi kamufliraju i kriju iza navodnih ideologija a u osnovi svega je KRADJA.
  • Komunista

    28.02.2017 13:31
    @Krle
    Mora da smo tebi ukrali nešto! Verovatno slovo E između R i L?
  • Krle

    28.02.2017 09:25
    Kada bi još komunisti vratili sve što su pokrali. Bog da nas vidi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.