Saudijska Arabija osnovala Veće za žene, ali bez žena

Saudijska Arabija predstavila je svoje prvo Veće za devojke u provinciji al-Qassim, ali u veću nema nijedne žene.
Na fotografijama koje su objavljene povodom prvog zasedanja Qassim Veća za devojke, vidi se pozornica na kojoj je 13 muškaraca i nijedna žena.
 
Princ Faisal bin Mishal bin Saud, koji je guverner ove pokrajine, rekao je da je ponosan na ovu konferenciju, jer je reč o prvoj konferenciji takve vrste u pokrajini al-Qassim.
 
"Mi žene posmatramo kao sestre i osećamo odgovornost da stvorimo što više mogućnosti koje će poslužiti za rad ženama i devojkama", rekao je princ čije supruge princeze Abir bint Salman takođe nema na fotografiji.
 
Princ Faisal je u svom govoru rekao kako žene čine polovinu društva Saudijske Arabije iako to, gledajući fotografiju, ne bismo mogli zaključiti.
  • alias

    15.03.2017 10:37
    ?
    јел ово њуз нет?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet