Leopard pojeo trogodišnjeg dečaka u Ugandi

Vlasti u Ugandi tragaju za leopardom iz nacionalnog parka "Kraljica Elizabeta" koji je zgrabio i pojeo trogodišnjeg sina čuvara parka.
Leopard pojeo trogodišnjeg dečaka u Ugandi
Foto: Pixabay
Dečak je bio pod nadzorom dadilje u neograđenom delu nacionalnog parka za osoblje u petak uveče, kada ga je leopard zgrabio. Portparol vlasti Bašir Hangi izjavio je da je dete sledilo dadilju koja je izašla iz područja za osoblje.
 
"Dadilja nije primetila da ju je dete pratilo. Čula je njegove vriske i intervenisala, ali bilo je prekasno i leopard je nestao u grmlju. Sledećeg dana pronašli smo dečakovu lobanju. Potraga se nastavlja i moramod a uhvatimo leoparda i ukloniti ga iz divljine jer čim jednom okusi ljudsko meso, pokušaće to ponovo da učini", dodao je Hangi.
 
"Kraljica Elizabeta" je najposećeniji nacionalni park u Ugandi. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet