Radnici u Poljskoj prvo pronašli, pa sakrili bombu iz Drugog svetskog rata

Grupa radnika iz Poljske je pod istragom zbog sumnje da su pokušali da sakriju bombu iz Drugog svetskog rata koju su navodno pronašli.
Radnici u Poljskoj prvo pronašli, pa sakrili bombu iz Drugog svetskog rata
Foto: Pixabay
Osumnjičeni su da su tokom rada na gasovodu u Vroclavu, slučajno iskopali eksplozivnu napravu koju su odmah potom pokušali da sakriju jer je, prema navodima, menadžment kompanije bio zabrinut da će intervencija zvaničnika i jedinica za uklanjanje bombe možda poremetiti izgradnju.
 
Ipak, informacija o pronalasku se pročula i policija je uspela da pronađe napravu, iako niko od radnika nije želeo da prizna da se bilo šta dogodilo.
 
"Šest osumnjičenih su svedočili i priznali grivicu, ali još šest osoba sve poriče i odbija da sarađuje", rekao je jedan od zvaničnika.
 
Zbog incidenta, radnici sada moraju da plate kaznu u iznosu od 13.500 američkih dolara, ali i oko 32.000 za uklanjanje eksplozivne naprave.
  • зуле

    01.06.2018 20:13
    "Zbog incidenta, radnici sada moraju da plate kaznu u iznosu od 13.500 američkih dolara, ali i oko 32.000 za uklanjanje eksplozivne naprave."

    Казну ће сигурно да сносе НКВ извршиоци, док ће менаџмент проћи некажњено, још ће и напредовати због проактивности.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet