Medicinska sestra vudu obredima terala žene na prostituciju

Londonska medicinska sestra Žozefin Ljamu (51) osuđena je u Birmingemu na 14 godina zatvora zato što je htela da prisili pet Nigerijki da rade kao prostitutke u Nemačkoj, nakon što ih je prestrašila vudu obredima.
Medicinska sestra vudu obredima terala žene na prostituciju
Foto: Pixabay
"Pokazali ste potpuni prezir prema dobrobiti tih žena. Niste ih smatrali ljudskim bićima, već robom koja vam donosi mnogo novca", rekao je sudija Ričard Bond Ijamuvoj, poznatoj i kao Madam Sandra.
 
Žrtve je podvrgavala vudu obredima kako bi "povećala svoju moć nad njima", a morale su da pojedu pileće srce i popiju krv sa crvima.
 
Žene bi mislile da će se njima ili njihovim porodicama dogoditi nešto loše ako ne bubu obavile svoje obaveze prema njoj ili ako pokušaju da pobegnu, prenose mediji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.