Nestalo 49 turista u vodama Adamanskog mora u Tajlandu

Najmanje 49 ljudi nestalo je kada su se dva turistička broda prevrnula u nemirnim vodama Adamanskog mora kod ostrva Puket na Tajlandu, saopštili su zvaničnici.
Nestalo 49 turista u vodama Adamanskog mora u Tajlandu
Foto: Pixabay
Jak vetar otežava akciju spasavanja nestalih putnika, navodi agencija Asošiejted pres.
 
Portparol guvernera Puketa rekao je da je 48 putnika bezbedno prebačeno na kopno, dok se za 49 još traga. 
 
Zvaničnici Puketa ranije su izdali upozorenje zbog loših vremenskih uslova koji se očekuju do sledećeg utorka. Oni razmatraju da zabrane brodovima da isplovljavaju dok traje upozorenje na jake vetrove. 
 
Podsetimo, spasioci na Tajlandu i dalje pokušavaju da spasu 12 dečaka i njihovog trenera koji su više od 10 dana zarobljeni u poplavljenoj pećini. Više o tome OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.