Desetine ultradesničara protestovalo protiv migrantske politike na granici Francuske i Italije

Omladinski ogranci partija krajnje desnice francuskog Nacionalnog fronta i italijanske Lige održali su danas zajednički antiimigrantski protest u gradu Mentonu, na granici između dve zemlje.
Desetine ultradesničara protestovalo protiv migrantske politike na granici Francuske i Italije
Foto: Pixabay
Više desetina mladih ljudi prisustvovalo je protestu koji su organizovali omladinski ogranci Generacija naroda i Mlada liga.
 
Organizatori ističu da su protiv toga da migranti "preplave" Evropu, kao i protiv imigrantske politike francuskog predsednika Emanuela Makrona.
 
Generacija naroda je novo ime omladinske grupa koja je nekad bila poznata kao Omladina Nacionalnog fronta.
 
Ime je promenjeno u junu nakon što je Marin Le Pen objavila da menja ime partije iz Nacionalni front u Nacionalni pokret.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.