Uhapšeno sedam državljana Makedonije zbog ratovanja u Siriji

Policija u Makedoniji uhapsila je sedam makedonskih državljana za koje se sumnja da su aktivno učestvovali u borbama u Siriji i Iraku na strani terorista.
 Uhapšeno sedam državljana Makedonije zbog ratovanja u Siriji
Foto: Pixabay
Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije je saopštilo da je tih sedam osoba uhapšeno u saradnji sa partnerima iz Globalne koalicije za borbu protiv terorizma i Sirijskih demokratskih snaga, ali se ne navodi gde su uhapšeni.
 
Za njima je bila raspisana međunarodna poternica u okviru policijskih akcija "Ćelija 1" (avgust 2015) i "Ćelija 2" (juli 2016).
 
Navodi se da su u akciji hapšenja sedam makedonskih državljana osumnjičenih za terorizam zajedno sa MUP učestovale i druge nadležne institucije Makedonije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet