VIDEO - Oglasio se Davor Dragičević: Nikada neću odustati

Nakon osam dana prvi put se oglasio Davor Dragičević, koji je nestao nakon protesta u Banjaluci kada je policija uhapsila veći broj pripadnika grupe "Pravda za Davida".
Videoporuku Davora Dragičevića objavila je Davidova majka Suzana Radanović na Fesjbuku.
 
Dragičević je poručio da je još pri zdravom razumu i da nisu uspeli da ga likvidiraju.
 
"Mogu me fizički ubiti, ali ostalo mi nikada neće oduzeti, a to je istina i pravda za Davida. Istinu znamo i zato je jedini zahtev da se predmet prebaci na državno tužilaštvo i sve će vrlo brzo biti gotovo. To je ono čega se oni plaše. Nijednu grešku nismo napravili za 10 meseci, a ophode se tako prema nama jer nemaju gde", rekao je Dragičević.
 
Poručio je ljudima iz grupe "Pravda za Davida" da nemaju sebi šta da zamere i da bi vlasti uradile isto i da nisu bili na ulici.
 
"Morate shvatiti da ovo više nije borba za Davida, već borba za sve nas, svu našu decu. Davida mog nema, nikad ga ja više videti neću. Zavetovao sam se na grobu, ako sad ne istrajemo, pobiće nas sistem. To je sistem od kog 10 meseci tražim samo da radi svoj posao. Svima nam se sprema isti scenario. Želimo da živimo u zemlji gde će ustav, zakon i red biti jednaki za sve. Ja nisam pobegao, ja sam se sklonio. Rekao sam: nećete me ubiti kao Davida. Bez borbe ne ide. Oni više nemaju gde. Rešenjem ovog slučaja, za koji imamo dokaze, sve se rešava. Oni priznati zločin neće. Moramo ići da tražimo istinu na drugom mestu, kroz institucije mirno i dostojanstveno", rekao je Dragičević.
 
Podsetimo, policija je pre nedelju dana za Davorom Dragičevićem raspisala poternicu.
 
  • Krompjuter

    07.01.2019 19:30
    Junak svog doba
    Covek u epskoj borbi protiv hobotnice otelotvorene u ljudima koji su privatizovali Republiku Srpsku predstavljajuci se kao patriote i zastitnici Srpskog naroda. Horor film sa nama u glavnim ulogama.
    Podrska Davoru, iskrenom junaku Sveta!
  • David

    07.01.2019 16:01
    Velika je njegova muka. Ne gtreba da odustane od svoje borbe. Podržavam ga i želim da dođe do istine.
  • pawlle

    07.01.2019 15:38
    podrska,ali koliko su bahati idioti to je neshvatljivo,da coveka toliko maltretiraju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet