Netfliks otvara proizvodni centar u Torontu

Kompanija Netfliks saopštila je da će napraviti proizvodni centar sa dva studija u Torontu, za koji se očekuje da će otvarati 1.850 radnih mesta godišnje.
Netfliks otvara proizvodni centar u Torontu
Foto: Pixabay
Kako je saopštila kompanija, Netfliks će iznajmiti filmski studio u Torontu, Cinespace Studios, koji se sastoji od četiri zvučne pozornice, kancelarijskog prostora i prostora za podršku koji ima 164.000 kvadratnih metara i Pinewood Toronto Studios, čija je površina 84.850 kvadratnih metara.
 
Kako prenosi B92, kompanija nije otkrila visinu svojih najnovijih investicija ili trajanje zakupa.
 
U oktobru 2017. Netfliks je dobio vladino odobrenje za pokretanje proizvodne jedinice u Kanadi, u prvoj takvoj jedinici izvan SAD.
 
Studiji u Torontu radiće na produkciji za predstojeće serije i filmove, kao što su serija "Guillermo del Toro Presents Ten After Midnight" i film "Let It Snow".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet