Preminuo Kit Flint, pevač grupe "The Prodigy"

Pevač grupe "The Prodigy" Ket Flint pronađen je mrtav u svojoj kući u ranim jutarnjim satima.
Policija je od jutros na posedu poznatog muzičara, a njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva.
 
"Nažalost, kada smo izašli na teren samo smo mogli da konstatujemo smrt 49-godišnjeg muškarca. Smrt se ne tretira kao sumnjiva, ali će uskoro biti pripremljen dosije za mrtvozornika", kazao je PR tamošnje policije.
 
"The Prodigy" je britanski brejk bit bend čija muzika sadrži razne stilove, počevši od rejva i hardkor tehna, početkom '90-ih do alternativnog roka i big bita sa vokalnim elementima panka na kasnijim albumima.
 
Ova grupa se prvi put pojavila na andergraund rejv sceni početkom 90-ih i ubrzo nakon toga doživela je veliku popularnost i postala poznata u celom svetu. Neke od njihovih najpopularnijih pesama su "Charly", "Out of Space", "No Good (Start the Dance)", "Voodoo People", "Firestarter", "Breathe", "Girls" i "Smack My Bitch Up".
  • Martina

    04.03.2019 18:59
    PRODGY
    R. I. P LEGENDO
  • StAV

    04.03.2019 18:43
    dodatak jelima a nije zacin
    Minuse daje balavurdija i bas me briga za to. Bio sam na koncertima Prodigy grupe i na 5 Exit festivala. Nista posebno, zar ne? Ove godine cemo ja i moja maloletna deca dokusuriti sve one koji povracaju po ulicama u mom gradu, a misle da su baje zato sto su dosli u provinciju sa sakom eura. Ako su potplatili taksiste i konobare nisu prave Novosadjane, a vi koji ste dosli da studirate zavrsavajte i nazad kuci. Nemojte mi trovati grad.
  • StAV

    04.03.2019 17:31
    sarena laza
    Zasto velicati gluposti po svaku cenu? Bio je talentovan, ali se ubio. Britanac. Kokain. Mislite li na decu i omladinu novinari.Dajte istinu. Imate odgovornost jer kreirate javno mnjenje. Ja kao otac vas upozoravam. Ovu poruku necete objaviti javno jer je za vas. Komsija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.