Krivična prijava protiv hrvatske jutjuberke zbog nadrilekarstva

Ministarstvo zdravlja Hrvatske podneće krivičnu prijavu protiv jutjuberke Ane Bučević zbog nadrilekarstva, prenosi index.hr.
Krivična prijava protiv hrvatske jutjuberke zbog nadrilekarstva
Foto: Youtube (Screenshot)
Navodi se da je 41-godišnju Splićanku, koju nazivaju guruom sa Jutjuba, na ovom portalu "prozvao" psihijatar Herman Vukušić, koji je pisao ministru zdravstva Milanu Kujundžiću zahtevajući od njega da Bučevićevu krivično prijavi.
 
"Po stavovima koje propagira Ana Bučević lako se može zaključiti da su oboleli sami krivi za svoje stanje, jer ne 'vibriraju' na dovoljnom energetskom nivou, a pravi lek za sve je 'vorteks', svojevrsno stanje energetske homeostaze u koje vas, naravno, vodi Ana Bučević. Sudeći prema njenoj internet stranici, dobio sam utisak da je 'vorteks' poželjno ostvariti putem motivacionih krstarenja koja koštaju više od PET/CT pretrage (najsavremenija metoda dijagnostike tumora) u privatnoj klinici", napisao je između ostalog Vukušić.
 
Navodi se da je nekoliko sati kasnije reagovalo i hrvatsko Ministarstvo zdravlja.
 
"O predstavci dr Hermana Vukušića koja se odnosi na krivično delo nadrilekarstva koje je počinila Ana Bučević, u skladu s odredbama Krivičnog zakona", poručili su iz tog ministarstva.
  • Zaostalost

    28.03.2019 17:29
    Njeni videi su besplatni. U onima koje videh nije bilo nadrilekarstva. Zena daje besplatno nadu ljudima u ova beznadezna vremena a to itekako pozitivno utice na njihov duh i zdravlje.
    Mozda se negde zanela ali to se ne resava tako grubo.
    To ucenje je svuda popularno i vec su ga svi i usvojili. Ona ga samo popularizuje kod ljudi koji ne znaju engleski i osnove psihologije.
    Mnogi prodaju razne kurseve za visok novac.
    Sami psiholozi su skupi a nista ne garantuju, koliko pise tu je bilo svasta organizovano pa ko ima para nek trosi.
    Vise lici na ljubomoru.
    Lekari bolje da se bave problemima u medicini i zaostalosti iste, koji nisu malobrojni i nevazni.

  • Bitno

    27.03.2019 22:06
    Nadrilekarstvo
    Pitate zašto se tvrdi da se ona bavi nadrilekarstvom? Zato što za veoma veliku sumu novca prodaje ljudima svoju "terapiju" i tvrdi da njen metod leči. To je veoma neetično na više nivoa. Ako smatrate da ona snimi snimak i postavi na YouTube iz želje da nekome pomogne i potpuno bez interesa- veoma ste naivni. Svaki njen snimak je "trailer" a za dalju pomoć je potrebno da platite.
  • Gale

    27.03.2019 12:43
    Bravo
    A sto pisete kad ne znate ni ko je ona. Ana Bucevic nije nadrllekar vec motivacioni govornik. Svako ima pravo izbora, da je slusa ili ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet