Maneken umro nasred piste u Sao Paulu

Mladi brazilski maneken je preminuo nakon što mu je pozlilo na sred modne piste tokom Nedelje mode u Sao Paulu.

Tales Soareš (26) je u subotu šetao po modnoj pisti, napravio okret, a onda se samo srušio licem ka podu, rekli su organizatori.

Manekenu su pokušali da pomognu medicinski radnici pred užasnutim posmatračima i odveden je u bolnicu gde lekarima nije ništa preostalo osim da ga proglase mrtvim, piše "Dejli mejl".

Gosti na događaju su prvobitno mislili da je pad bio deo glume manekena pre nego što je medicinsko osoblje odjurilo na pistu da mu pomogne.

Prema brazilskim novinama "Folha Press", Soareš se navodno spotakao na pertlu pre nego što je pao. Takođe je objavljeno da je manekenu nakon pada izbila pena na usta.

Uzrok njegove smrti će biti utvrđen nakon autopsije.

  • m

    28.04.2019 17:39
    Nadam se da ce reci javno sta je uzrok smrti,da mladi shvate opasnosti koje ih vrebaju pri poremecajima ishrane i nametnutim im vrednostima o mrsavosti...
  • Lina

    28.04.2019 16:41
    Anoreksija
    Zao mi je tih mladih ljudi koji ne shvataju da su samo potrosna roba i od kojih se zahteva da ispune nehumane kriterijume. Ovo nije prvi slucaj ovakve vrste, nazalost nije ni poslednji. Zakon je u modnoj industriji bio doneo odredjene regulative, ali izgleda da se toga, ipak, velike modne kuce ne pridrzavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet