Argetinski poslanici izrešetani ispred parlamenta

Argentinski poslanik vladajuće koalicije Ektor Olivarez teško je ranjen danas u pucnjavi ispred parlamenta u Buenos Ajresu, dok je funkcioner koji je bio sa njim ubijen.
Argetinski poslanici izrešetani ispred parlamenta
Foto: Pixabay
"Obojica su izrešetana, u pitanju je namerni čin", rekao je poslanik Hoze Kano argentinskim medijima.
 
Lokalni funkcioner Marselo Jadon (58) je ubijen, dok je Olivarez (61) teško ranjen i prebačen u bolnicu.
 
Napad se dogodio oko 7.00 po lokalnom vremenu kad su naoružani napadači iz automobila pucali na zvaničnike koji su krenuli na posao.
 
U medijima kruže priče da je u pitanju mafijaški napad. Navodi se da Olivarez radi na nacrtu zakona protiv huligana u cilju iskorenjivanja nasilja u svetu fudbala gde mnogi klubovi imaju navijače mafijaškog porekla.
  • Vasa

    10.05.2019 07:25
    Iskorenjivanje
    U Srbiji bi se isto proveli jer takodje mafija tj trenutno Vlada saradjuje sa huliganima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).