Policajac ranjen u Igalu preminuo u bolnici

Policajac M. L, ranjen ranije danas u Igalu na dužnosti, podlegao je povredama nakon što je operisan u risanskoj bolnici.
Policajac ranjen u Igalu preminuo u bolnici
Foto: Pixabay
Službenik granične policije M. L. preminuo je od posledica ranjavanja nakon pucnjave koja se dogodila u centru Igala danas oko 14 časova. On je podlegao povredama nakon što je operisan u risanskoj bolnici, saopšteno je "Vijestima" iz vrha Uprave policije.
 
Kako se sumnja, njega je iz vatrenog oružja, sa zadnjeg sedišta policijskog automobila, ranio jedan od troje kosovskih državljana koji su privođeni jer nisu posedovali identifikaciona dokumenta. 
 
Nakon ranjavanja policajca, kosovski državljani su pobegli, ali su oko 17 sati uhapšeni u Sutorinskom polju. 
 
Kada ih je policija pronašla i opkolila, osumnjičeni za ranjavanje policajca ponovo je potegao pištolj. Ranjen je u ruku u razmeni vatre. 
 
Inspektori su tada uhapsili njega, još jednog muškarca i žensku osobu koja je sa njima bila u društvu. 
 
Iz Uprave policije kazali su da rade na identifikaciji troje uhapšenih. 
 
Ranije danas iz te institucije zvanično su saopštili da je njihov kolega ranjen. 
 
"Danas je u Igalu došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu policijskog službenika Sektora granične policije M. L. Prilikom radnje privođenja tri lica koja su u mestu Sutorina zatečena bez ličnih dokumenata od strane službenika granične policije jedno od kontrolisanih lica je upotrebom vatrenog oružja nanelo policijskom službeniku M. L. povrede opasne po život. Oni su se nakon događaja dali u bekstvo", saopšteno je iz Uprave policije.
  • Iskustva

    16.12.2019 11:01
    Zna li neko nekog.... ili zna nekog ko zna.... nekoga ko je operisan u Risanskoj bolnici, a da nije preminuo?
    Ja ne znam.
  • Puk. Ratko Puškaš

    15.12.2019 23:23
    ...
    Mali Šengen, veliki problemi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.