Slovački ministar podneo ostavku nakon što je pijan demolirao restoran

Slovački ministar ekologije Laslo Solimos saopštio je da podnosi ostavku nakon što je navodno pijan s bratom učestvovao u demoliranju kineskog restorana u Bratislavi u sredu uveče.
On je uhapšen zbog napada na restoransko osoblje i uništavanje nameštaja, a kako navodi policija, jedan radnik restorana je posle napada zatražio lekarsku pomoć.
 
Policija nije objavila identitet počinioca, a portal pluska.sk preneo je da je izgrednik Solimos - član mađarsko-slovačke stranke Most Hid.
 
Prema medijskim navodima, uhapšena pijana osoba glasno je protestovala zbog privođenja tvrdeći da je ministar ekologije.
 
Slovački premijer Peter Pelegrini pozvao je Solimosa i zatražio javno izvinjenje. Ministar je nakon tog susreta objavio da podnosi ostavku, ali je odbio da odgovara na novinarska pitanja.
  • The Lalosh

    25.01.2020 23:55
    @ Marko
    Nešto si pobrkao. Srećom taj nije ministar... Ali si u pravu. Još je to što je bio. Što je tragedija za nas, a sramota za njega.
  • NS

    25.01.2020 17:48
    A jel otpevao nešto?
  • Tano Karidi

    25.01.2020 15:55
    @Gvido Pankaldo
    Pa normalan....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet