Majka sa troje dece pokušala da se ukrca na avion u Skoplju iako je znala da imaju koronu

Majka sa troje dece pokušala je da uđe u avion na skopskom aerodromu, iako je znala da su svi zaraženi virusom korona, objavio je danas portal "Sakam da kažam".
Kako se navodi, ta majka i troje dece testirali su se u jednoj privatnoj klinici i dobili pozitivne rezultate na Covid-19, ali nisu poslušali epidemiologe da se samoizoluju, već su pokušali da odlete sa aerodroma u Skoplju.
 
Komisija za zarazne bolesti je upozorila vazduhoplovne vlasti i ta četvoročlana porodica je zaustavljena u nedelju pre nego što je ušla u avion.
 
Taj incident na Međunarodnom aerodromu Skoplje desio se nakon što je u Turku u Finskoj sleteo avion iz Skoplja u kojem su, od 157 dobrovoljno testiranih putnika, 24 bila pozitivna na virus korona.
 
Finske vlasti su otkrile da su letovi iz Skoplja i Bukurešta glavni izvori novih slučajeva virusa korona u Finskoj i ta zemlja planira da uvede obavezno testiranje putnika, navodi makedonski portal.
 
U Komisiji za zarazne bolesti Severne Makedonije kažu da se najčešće radi o iseljenicima, od kojih većina ima dvojno državljanstvo ili bugarski pasoš, a dolaze zbog svadbi i drugih porodičnih proslava i zatim se vraćaju na posao u zapadnu Evropu.
  • samo strogo

    11.08.2020 14:12
    strogo kaznjavati
    A da se razmisli o oduzimanju dece? Ako za tako banalne stvari ne postupa odgovorno i direktno ugrozava zivote drugih ljudi, narocito starijih, onda je pitanje koliko je ta osoba sposobna da vodi brigu i da odgaja decu. Zbog takvih roditelja koji nisu sposobni ni kuce da drze, a kamoli da odgajaju decu i postoji problem medju odraslim ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.