VIDEO: Objavljen snimak vazdušnih napada na jermensku vojnu tehniku - "uništen veliki broj žive sile"

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana objavilo je snimak na kojem se navodno vidi napad na jermensku vojnu tehniku.
"U kontraofanzivi jedinica azerbejdžanske vojske na različitim pravcima fronta uništen je veliki broj žive sile i vojne tehnike jermenskih trupa", navodi se u opisu video zapisa.
 
BLOG UŽIVO pratite na OVOM LINKU.
 
Baku i Jerevan se međusobno optužuju za pogoršavanje situacije. Azerbejdžansko Ministarstvo odbrane tvrdi da je jermenska strana otvorila vatru, a azerbejdžanske snage pokrenule su kontraofanzivnu operaciju. Jermenska vojska saopštila je da je Karabah bio podvrgnut vazdušnim i raketnim napadima iz Azerbejdžana.
 
 
Jermenske vlasti uvele su vanredno stanje u zemlji i objavile opštu mobilizaciju. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije pozvalo je Baku i Jerevan da odmah prekinu vatru i započnu pregovore.
  • Карађорђе

    28.09.2020 16:45
    .........
    Уз вас смо Браћо Јермени
  • Aca

    27.09.2020 21:45
    Ove napade izveli su direktno turski dronovi, Turska ima vrlo sofisticiranu i veliku flotu savremenih dronova. Ali ni to im za sada ne pomaze jer su azerbejdzanci pretrpali velike gubitke.
  • Detelinarac

    27.09.2020 19:06
    Azerbejdzanci provociraju jer imaju podrsku Turske! Drzite se braco Jermeni, ne dajte se!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet