U Severnoj Makedoniji rekordan broj obolelih u jednom danu

U Severnoj Makedoniji registrovana su 594 nova slučaja korona virusa, što je novi najviši dnevni broj, a umrle su još tri osobe, objavilo je večeras Ministarstvo zdravlja.
U Severnoj Makedoniji rekordan broj obolelih u jednom danu
Foto: Pixabay
Novi rekordni broj zaraženih u jednom danu potvrdjen je sa 2.617 testova napravljenih u prethodna 24 sata, a skoro polovina novih slučajeva (303) registovana je u Skoplju.
 
U saopštenju se navodi da su od korona virusa u Severnoj Makedoniji preminule 824 osobe, da je ukupan broj dijagnostikovanih od početka epidemije 23.201 i da je slučajeva aktivno 5.266.
 
Institut za javno zdravlje Severne Makedonije registrovao je da su ozdravila još 162 pacijenta, pa je broj izlečenih porastao na 17.111.
 
Od početka pandemije u Severnij Makedoniji je napravljeno 219.158 testova na prisitustvo korona virusa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet