Objavljen identitet jednog od osumnjičenih za ubistvo mladića srpskog porekla u Filadelfiji

Policija Filadelfije objavila je da je 20-godišnji Džozefus Dejvis uhapšen zbog ubistva Milana Lončara, diplomca univerziteta Templ, poreklom iz Srbije.
Dejvis se suočava sa optužbama za ubistvo i povezanim krivičnim delima, prenosi lokalni portal CBS.
 
Prema navodima policije, identifikovan je i drugi muškarac, osumnjičen za učešće u ovom incidentu, ali njegovo ime nije objavljeno.
 
Kako se dodaje, Dejvis je uhapšen u sredu posle 20:30 časova, kada je policija zasutavila njegovo vozilo zbog krađe automobila koju je počinio dan ranije.
 
 
Istragom je utvrđeno da je Dejvis nosio istu odeću kao i osumnjičeni za ubistvo Lončara. On je kasnije identifikovan kao naoružani napadač, navodi policija.
 
Lončar je ubijen u sredu uveče, dok je šetao psa u blizini svoje kuće u naselju Brueritaun.. Dvojica osumnjičenih su pokušala da ga opljačkaju, a zatim ga upucala i pobegla.
  • Куп је битан

    18.01.2021 10:23
    Да ли ће спортисти сада клечати због овог убијеног момка као што клече због оног ситног дилера?
  • Milan

    18.01.2021 10:15
    Rasista
  • ?

    18.01.2021 08:56
    Hocel nasi neobrazovani pisat malo kako im je bas zao kako policija u Americi ugnjetava i ubija neduzne crnce a oni bas fini i jadni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet