Dodik: U Republiku Srpsku stiže 20.000 doza vakcina iz Srbije

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dogovorio da početkom naredne sedmice bude isporučeno oko 20.000 vakcina iz Srbije u Republiku Srpsku.
Dodik: U Republiku Srpsku stiže 20.000 doza vakcina iz Srbije
Foto: Pixabay
- Taj proces davanja vakcina našim građanima biće nastavljen u kontinuitetu i održan na najbolji mogući način – rekao je Dodik i dodao da je sa Vučićem razgovarao sinoć i jutros, te da je isporuka vakcina dogovorena za ponedeljak ili utorak.
 
On je naveo da se čini sve da se nabave ne samo ruske nego i kineske i neke druge vakcine.
 
– Potpuno smo prevareni programom Kovaks, a novac uplaćen – istakao je Dodik.
 
On je dodao kako gleda ambasadore, pogotovo britanskog, koji drži lekciju kako ovde treba da budu više posvećeni.
 
– Oni nam uzeli 6,2 miliona evra i nama drži predavanje kako mi treba da se borimo za to, a njegov narod je, naravno, sav vakcinisan – rekao je Dodik.
  • Dragan

    10.04.2021 20:33
    Ea
    Potsetiti Dodika da od Kovaksa može dobiti država a ne tkzv republika.
  • Dejan

    10.04.2021 19:11
    Srb-i
    Kinez 633, ruja 15, fajzer 45 ! Uzmite sredinu i izracunajte ! Dzabe nego sta. Pise na bilbordu,mi vama pivu a vi nama vakcine ! Odem ja u trgovinu,platih to pivo 59 din za staklenac !!!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet