Vođa "kavačkog klana" lociran u Južnoj Americi

Bezbednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu "kavačkog klana", u jednoj od zemalja Južne Amerike, saznaju Novosti.
Vođa "kavačkog klana" lociran u Južnoj Americi
Foto: 021.rs
List navodi da Zvicer stalno menja boravište, pa čak i države u tom delu sveta kako bi umakao poteri, ali da mu policija praktično "diše" za vratom.
 
Preko nacionalnih biroa Interpola danonoćno se razmenjuju informacije jer je za Zvicerom Srbija raspisala međunarodnu "crvenu poternicu", a u međuvremenu se u potragu za njim uključila i Crna Gora.
 
Zvicer je, prema operativnim saznanjima evropskih policija, jedan od glavnih snabdevača kokainom u Evropi.
 
Istraga koja je u Srbiji pokrenuta protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića došla je do saznanja da su oni ne samo deo tog švercerskog lanca, već da je njihov vođa upravo ovaj Kavčanin, navode Novosti.
  • matori

    17.05.2021 17:02
    dovoljno sam mator da se secam Djindjicevog atentata i kako su novine pisale da je Legija pobegao u Singapur, bila cak i (namontirana, naravno) slika Legija sa naocarima, kao navodno prilikom ulaska u tu zemlju... Ispostavilo se da je sve vreme bio u svom stanu u BG i da je na kraju pijan dosao u policijsku stanicu da se preda.
    Tpliko o spekulacijama ko je gde od mafijasa...
  • Dragan

    17.05.2021 12:40
    Ah
    Molim da objavite BIA i MUP Srbije ne darađuje ni sa jednom legitimnom bexbedonosnom organizacijom jer se obe vode kao leglo ruskih špijuna.Oni nisu u stanju nikoga da lovoraju.Dok su im Mladić i Karadźić igrali pred vratima ih nisu locirali.
  • Mirkas

    17.05.2021 12:01
    Nije vama do Evrope i droge, nego da ovaj ne propeva.
    Ako ga se neko domogne pre vas, ugasili ste ga za uvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.