SDP traži zabranu emitovanja TV Happy u Crnoj Gori

Socijaldemokratska partija (SDP) pozvala je Agenciju za elektronske medije Crne Gore da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji iz Srbije.
SDP traži zabranu emitovanja TV Happy u Crnoj Gori
Foto: Pixabay
U saopštenju, koje potpisuje potpredsednik SDP-a Bojan Zeković, navodi se da ta televizija "u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje".
 
"Sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom 'Da li će pasti krv u Crnoj Gori?' Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori", naveo je Zeković.
 
Poručio je da su "naše unutrašnje razlike naše" i da ih treba rešavati dogovorom, "kao mnogo puta do sada".
 
"Ali svi zajedno ne smemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama, moramo biti nepodeljeni u odlučnosti da se problem reši na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge", navodi Zeković.
 
On je pozvao predsednika Skupštine Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da osude pokušaj stvaranje nemira i obezbede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće.
  • Novosađanka

    31.08.2021 22:54
    Bravo
    Tu televiziju treba zabraniti ne samo u Crnoj Gori već i u Srbiji. Dobijaju pare iz budžeta a samo truju . Bravo za SDP !!!
  • Inspektor Višekruna

    31.08.2021 21:49
    Malo globalnije!
    Lično imam primedbu što je zahtev ograničen samo na CG!
  • Voja

    31.08.2021 21:40
    Iluzije
    Svuda gde imaju tkz. rijaliti, bar do ponoci zabraniti emitovanje.Takodje silne reklame za kazina i kladionice zakonom zabraniti.Omladina nece imati sansu, sa ovim iluzijama stvarnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.