SDP traži zabranu emitovanja TV Happy u Crnoj Gori

Socijaldemokratska partija (SDP) pozvala je Agenciju za elektronske medije Crne Gore da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji iz Srbije.
SDP traži zabranu emitovanja TV Happy u Crnoj Gori
Foto: Pixabay
U saopštenju, koje potpisuje potpredsednik SDP-a Bojan Zeković, navodi se da ta televizija "u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje".
 
"Sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom 'Da li će pasti krv u Crnoj Gori?' Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori", naveo je Zeković.
 
Poručio je da su "naše unutrašnje razlike naše" i da ih treba rešavati dogovorom, "kao mnogo puta do sada".
 
"Ali svi zajedno ne smemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama, moramo biti nepodeljeni u odlučnosti da se problem reši na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge", navodi Zeković.
 
On je pozvao predsednika Skupštine Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da osude pokušaj stvaranje nemira i obezbede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće.
  • Novosađanka

    31.08.2021 22:54
    Bravo
    Tu televiziju treba zabraniti ne samo u Crnoj Gori već i u Srbiji. Dobijaju pare iz budžeta a samo truju . Bravo za SDP !!!
  • Inspektor Višekruna

    31.08.2021 21:49
    Malo globalnije!
    Lično imam primedbu što je zahtev ograničen samo na CG!
  • Voja

    31.08.2021 21:40
    Iluzije
    Svuda gde imaju tkz. rijaliti, bar do ponoci zabraniti emitovanje.Takodje silne reklame za kazina i kladionice zakonom zabraniti.Omladina nece imati sansu, sa ovim iluzijama stvarnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet