Britanski premijer poručio Đokoviću: Vakcinacija je divna stvar

Britanski premijer Boris Džonson je u ponedeljak, prilikom obraćanja javnosti, upitan i o Novaku Đokoviću.

Pitali su ga kako vidi dolazak srpskog tenisera na Vimbldon narednog leta, s obzirom na to da je nevakcinisan i da u Australiji ima zbog toga velikih problema, prenosi N1.

"Sve što bih rekao o Novaku Đokoviću, sa kojim sam inače igrao tenis i prilično je dobar, jeste da ja verujem u vakcinaciju i mislim da je to divna stvar. Svako bi trebalo da stane iza ovog programa koji dopušta ovoj zemlji da bude najotvorenija ekonomija Evrope i da pomoću tog programa štitimo ljude na celom ostrvu tako da vakciancija ima veliku prednost", kazao je Džonson.
Za sada je samo Australija zemlja koja "zateže" zbog nevakcinisanih sportista.
 
Pominje se da slično možda očekuje tenisere u Sjedinim Državama i Velikoj Britaniji, dok su predstavnici francuskih vlasti rekli da će nevakcinisani igrači sigurno moći na Rolan Garos.
 
Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • Kvale

    11.01.2022 10:05
    Privilegovani antivakser
    Pa i Novak je dobio lažni test,ili je bolestan na javnim manifestacijama širio virus,oboje je kažnjivo,istina je jedno ili drugo,nema treće......korupcija ili ne?????
  • Bole

    10.01.2022 22:01
    I ti si mi sav divan
  • Dž je radikal

    10.01.2022 21:03
    Misli narod je glup.
    Aman kakve veze, Džonsone, Novakovo vakcinisanje ima sa ekonomijom bilo koje države??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet