VIDEO: Majk Tajson napao putnika u avionu

Bivši američki šampion u boksu u teškoj kategoriji Majk Tajson nasrnuo je danas na putnika koji ga je uznemiravao u avionu, i naneo mu nekoliko modrica po licu, preneo je TMZ.
Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Tajson udara čoveka na sedištu iza njega.
Incident se dogodio pre leta u sredu između San Franciska i Floride, navodi sajt specijalizovan za vesti o slavnim ličnostima.
 
Tajson je navodno počeo da udara putnika neposredno nakon ukrcavanja. Čovek je izbezumljeno želeo da razgovara sa Tajsonom, a nakon što nije uspeo da ga smiri, izgubio je živce i okrenuo se da ga udari, izjavio je neimenovani svedok događaja za TMZ.
 
Na fotografiji incidenta vidi se putnik sa mrljama krvi na slepočnici. Nekadašnji šampion se nakon incidenta u brzini iskrcao iz aviona, navodi TMZ.
 
Policija San Franciska, avio kompanija Džet Blu i agencija koja zastupa Tajsona, nisu želeli da daju komentar za AFP.
 
Tajson je jedan od najvećih boksera u istoriji ovog sporta. On je najmlađi šampion u teškoj kategoriji, osvojivši pojas sa 20 godina i četiri meseca 1986. godine. Na početku karijere vezao je 37 mečeva bez poraza.
 
Majk Tajson je 1992. godine osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja, a 2007. je priznao i da je bio zavisan od kokaina.
  • Ljubo

    22.04.2022 13:50
    Podrška za Majka, jadan čovek. Od budala ne može ni da živi normalno. Tačno je potrebno ovakav način uznemiravanja okarakterisati jednako sa seksualnim uznemiravanjem i fizičkim zlostavljanjem. Pun bre đavo ovih jutjuberčića i ostalih koji nemaju ni kulture ni poštovanja ni prema čemu. Sve rade za par lajkova.
  • Dejan

    22.04.2022 10:43
    Ccc
    Ovo isto kao onaj samar na dodeli oskara ! Ovo je stvarno za budaletine koji umesto glave imaju televizor....
  • Moreeee!

    22.04.2022 09:45
    Budala je jos dobro prosla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet