Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemačka ne zamara

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je odlučio da sam sebi uvede sankcije "da se Nemačka ne bi zamarala".
Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemačka ne zamara
Foto: 021.rs
"Da se oni ne bi zamarali uvodim sebi sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo", napisao je Dodik na Tviteru.
Poručio je da "Nemačka svojom politikom zastrašivanja neće promeniti realnost koju živimo, a to je da je BiH neuspešna zemlja".
 
Nemačka ministarka za Evropu i klimu Ana Lurman rekla je juče u Sarajevu da Nemačka u Evropskoj uniji lobira za sankcije srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku i Republici Srpskoj, optuživši Dodika da vodi secesionističku politiku. 
  • chiqu

    13.07.2022 17:47
    BIH je neuspesna zemlja iskljucivo zbog toga sto kolonizatori tako zele,zavadi pa vladaj,uvek bilo i bice. Ono sto mnogi ne znaju je da je BIH,a posebno R.Srpska bogata naftom, a Srbija u saradnji sa ruskom firmom Jadran Naftagas istrazuje nova nalazista u BIH. I Zapad i Rusiju,a bojim se i Srbiju generalno boli uvo i za Srbe i za Bosnjake u BIH,uvek se sve vrti oko resursa i novca. Sva skorasnja politicka kriza u BIH je kao i dosad borba za resurse-naftu BIH,i uklanjanje ruskog uticaja tamo.
  • agamemnon

    13.07.2022 11:14
    bravo
    Dodik , tako se bori !živela Srbija i Srpska !
  • Trt

    13.07.2022 09:01
    Vidi što se bosanski medo ku*či u praznoj zemlji... Uvedi sebi sankcije ovde, frajeru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.