Preminula beba ostavljena u vrelom automobilu na Floridi

Beba na Floridi preminula je u automobilu od toplotnog udara nakon što je više od tri sata bila zatvorena u vozilu.
Preminula beba ostavljena u vrelom automobilu na Floridi
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nju su samu ostavili roditelji dok su zajedno bili na misi.
Kada se misa završila roditelji su videli da je njihova ćerka u besvesnom stanju. Na lice mesta je ubrzo došla Hitna pomoć, koja je devojčicu prevezla u lokalnu bolnicu, međutim, lekari su ubrzo konstatovali smrt devojčice.
Nesrećni događaj desio se 28. maja kada je na Floridi bilo 27 stepeni, međutim, temperatura u vozilu bila je čak 38 stepeni.
 
Policija još istražuje incident i za sada niko nije uhapšen.
 
"Ovo je nesrećan slučaj, želimo da izjavimo saučešće porodici", rekao je šef policije Marijano Auđelo.
 
Nekoliko dana pre ove tragedije, jednogodišnje dete je umrlo u Vašingtonu nakon što je ostavljeno u automobilu duže od devet sati, piše Mirror. Policija je saopštila da je bebisiterka zaboravila dete u vozilu dok je bila u bolnici. Kada je u 17 časova došla do vozila, pronašla je beživotno telo deteta.
 
Temperatura u vozilu bila je 37 stepeni.
  • Zemlja čudesa

    31.05.2023 16:14
    debilčina sa pendrekom
    Ti roditelji su nesrećan slučaj, a ne ovo što se dogodilo. Kakvo crno saučešće??? Treba ih uhapsiti da ne bi pobegli i osuditi na dugogodišnju robiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet