Petogodišnji dečak u SAD-u umro u vrelom automobilu ispred osnovne škole

Petogodišnji dečak preminuo je nakon što je pronađen u pregrejanom automobilu ispred osnovne škole u Južnom Teksasu, rekli su zvaničnici.
"Hitna pomoć je primila dojavu u 16:04 u četvrtak da je dečak pronađen u automobilu parkiranom kraj osnovne škole 'Dr. Americo Paredes'", rekao je šef policije okruga La Džoja Raul Gonzales.
Temperatura se popela na 38,3 stepena Celzijusa u okrugu Hidalgo u četvrtak, javlja ABC. Subjektivni osećaj iznosio je 40,5 stepeni Celzijusa.
Dečak je bio rođak člana osoblja kampusa osnovne škole. 
 
Preminuli petogodišnjak je 19. dete koje je ove godine umrlo u vrućem automobilu u SAD-u, izvestila je neprofitna organizacija "Kids And Cars". Više od 1.000 američke dece umrlo je u užarenim automobilima od 1990. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.