Petogodišnji dečak u SAD-u umro u vrelom automobilu ispred osnovne škole

Petogodišnji dečak preminuo je nakon što je pronađen u pregrejanom automobilu ispred osnovne škole u Južnom Teksasu, rekli su zvaničnici.
"Hitna pomoć je primila dojavu u 16:04 u četvrtak da je dečak pronađen u automobilu parkiranom kraj osnovne škole 'Dr. Americo Paredes'", rekao je šef policije okruga La Džoja Raul Gonzales.
Temperatura se popela na 38,3 stepena Celzijusa u okrugu Hidalgo u četvrtak, javlja ABC. Subjektivni osećaj iznosio je 40,5 stepeni Celzijusa.
Dečak je bio rođak člana osoblja kampusa osnovne škole. 
 
Preminuli petogodišnjak je 19. dete koje je ove godine umrlo u vrućem automobilu u SAD-u, izvestila je neprofitna organizacija "Kids And Cars". Više od 1.000 američke dece umrlo je u užarenim automobilima od 1990. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji manje brakova, ali više razvoda

Republički zavod za statistiku saopštio je da je broj razvedenih brakova u 2023. godini porastao za 3,7 odsto, dok je u odnosu na godinu ranije 3,5 odsto manje sklopljenih brakova.

Tužila partnera jer je nije odvezao na aerodrom

Sud na Novom Zelandu odbacio je tužbu žene protiv bivšeg partnera nakon što je nije odvezao na aerodrom pa je zbog toga propustila let kojim je trebalo da stigne na koncert s prijateljima, prenosi BBC