Radnik aerodroma preminuo nakon što ga je "usisao" motor mlaznog aviona

Radnik na međunarodnom aerodromu u San Antoniju u Teksasu poginuo je nakon što je uvučen u motor mlaznog aviona, prenosi Gardijan.
Radnik aerodroma preminuo nakon što ga je "usisao" motor mlaznog aviona
Foto: Pixabay
Izvor koji je direktno obavešten o slučaju rekao je za Gardijan da se čini da je radnik "namerno stao ispred motora" i da policija istražuje taj aspekt.
Uzrok smrti radnika, međutim, nije zvanično utvrđen, a izvor je govorio pod uslovom da ostane anoniman jer je istraga o slučaju još uvek u toku.
Nesreća se dogodila oko 22.25 dok je avion "Delta Er Lajnsa" koji je stigao iz Los Anđelesa vozio do ulazne kapije, saopštili su zvaničnici američkog Nacionalnog odbora za bezbednost saobraćaja (NTSB).
 
Zvaničnici su dodali da je radnik, čiji identitet nije javno objavljen, "usisan" u jedan od motora.
 
"NTSB je bio u kontaktu sa Deltom. U ovom trenutku u toku je proces prikupljanja informacija", dodaje se u saopštenju federalne agencije.
 
"Junifaj Aviejšon" kompanija u kojoj je bio zaposlen poginuli radnik, saopštila je da "duboko žali zbog pogibije" i da je njena početna istraga pokazala da smrt radnika “nije povezana sa operativnim procesima, bezbednosnim procedurama i politikom" kompanije.
U saopštenju nije precizirano da li zvaničnici sumnjaju da se dogodilo nešto drugo osim nesreće.
 
NTSB bi više preliminarnih rezultata o nesreći trebalo da objavi narednh dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet