Na aerodromu u Barseloni krali putnicima nakit i novac, nestao prtljag vredan osam miliona evra

Španska policija saopštila je da je uhapsila dvojicu muškaraca koji su navodno na aerodromu u Barseloni od putnika ukrali ručni prtljag sa nakitom i novcem, ukupne vrednosti 8,5 miliona evra.
Na aerodromu u Barseloni krali putnicima nakit i novac, nestao prtljag vredan osam miliona evra
Foto: Pixabay
U ručnim torbama bili su satovi i nakit, uključujući prsten od 47 karata u vrednosti od pet miliona dolara.

Katalonska policijska uprava saopštila je da su video-snimci sa sigurnosnih kamera na aerodromu pomogli istražiteljima da identifikuju osobe koje su navodno ukrale torbe u sredu.

Policijski inspektor Frančesk Garsija izjavio je da su osumnjičeni uhapšeni dok su odlazili iz Barselone, a ukradena roba, uključujući skupoceni prsten i oko 20.000 evra u raznim valutama, bili su u prtljažniku automobila.
 
Španska novinska agencija EFE prenela je da su na aerodromu opljačkani Rusi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet