Policajki koja se dovodi u vezu sa ubicom iz Gradačca sledi suspenzija

Policijska službenica iz Gradačca Dž. S. koja se dovodi u vezu sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, biće sutra suspendovana.
Policajki koja se dovodi u vezu sa ubicom iz Gradačca sledi suspenzija
Foto: 021.rs

Uprava policije MUP-a TK je navodno na osnovu prikupljenih dokaza zatražila da se ona suspenduje, a odluku će ujutro potpisati komesar Dževad Korman, saznaje sarajevski Avaz.

Dž. S, za koju se navodi da je bila u vezi sa Sulejmanovićem, a traje provera da li je mu je ona otkrila gde se krije Nizama, vratila se jutros iz Italije u Gradačac.

Kako je rečeno za Avaz, danas je otvorila bolovanje jer se ne oseća dobro.
 
Policija ima dokaze (fotografije) da je Dž. S. imala kontakte i sa ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem.
 
S nekim od njih navodno je objavljivala fotografije na Instagramu.
  • Zd-ns

    21.08.2023 18:32
    Uzas
    Uzas, samo suspenzija, pa ta kriminalka treba da je vec u pritvoru. Ona je direktni saucesnik u ubistvu, da mu nije dojavila a i verovatno mu je tako dojavljivala i za sva prethodna hapsenja i za njegov klan, mozda bi nastradala bila ziva. Kakva bahatost u sudstvu kao i u Srbiji.
  • Ssy

    17.08.2023 06:58
    Tako bi trebalo
    Kada joj bude bolje, gospođi treba dati otkaz i podići tužbu protiv nje za saučesništvo u zločinu.
  • w/e

    17.08.2023 01:30
    hahha
    Zamisli, neko iz policije se otvoreno druzi sa kriminalcima... sva sreca pa toga nema po Srbiji, tamo se prepoznaju samo kao druge jedinice istog kartela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet