Odbojkaški turnir za devojčice otkazan zbog nedostatka institucionalne podrške

Međunarodni Vidovdanski odbojkaški turnir za devojčice koji je trebalo da se održi od 21. do 23. juna u Lapljem Selu i Donjoj Gušterici otkazan je, saopštili su iz ŽOK Donja Gušterica iz Gračanice.
Odbojkaški turnir za devojčice otkazan zbog nedostatka institucionalne podrške
Foto: Pixabay
Kao razlog za otkazivanje turnira naveli su "potpuni izostanak institucionalne podrške i pomoći", a rukovodstvo kluba najavilo je podnošenje ostavki, prenosi portal Kossev.
 
"Pomoć koju su nam institucije pružale ni prethodnih godina nije bila velika, ali je ipak davala osnov za početak organizacije samog turnira i nadu da će se u budućnosti nešto promeniti na bolje", saopštili su iz kluba.
 
Članovi uprave kluba su prethodnih pet godina, svojim sredstvima, uz minimalnu institucionalnu podršku, uz pomoć prijatelja kluba i pre svega roditelja i same dece uspeli da organizuju i održe tradicionalni turnir.
 
U saopštenju za javnost, izvinili su se svim sportskim prijateljima koji su potvrdili učešće na turniru zbog "neradog otkazivanja gostoprimstva".
 
Pored toga, rukovodstvo kluba najavilo je da će na redovnoj godišnjoj sednici kluba 27. juna, nakon podnošenja godišnjeg izveštaja i njegovog usvajanja, dati ostavke na svoje funkcije.
  • cluffas

    18.06.2019 11:08
    Citao sam dvaput ali nisam razumeo ?
    Zasto je otkazan turnir?
    Da li nisu dobili pare od drzave ili zato sto se nije pojavio neki politicar da otvori turnir?
  • Nina

    18.06.2019 09:57
    Bahatost
    Samo kad ima novaca da se kupe vozila i guzice se voze po raznim osnovama .
    A deca,deca umesto sporta i radosti koji on pruza ,neka se bave unosnijim sportovima
    - trgovinom na gram, prebijanjem,ubijanjem ili lesinarstvom jer su i stare ljude poceli da ubijaju!
    Progledaj nas,Boze, malo ,molim te!
    Ps- Sportski savezu Srbije da te je sram! ( ako je Kosovo i dalje deo Srbije!??)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.