"Orlići" poraženi u Poljskoj

Mlada reprezentacija Srbije poražena je od Poljske u Lođu sa 1:0, u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
"Orlići" su odigrali poprilično slabu utakmicu i doveli u pitanje plasman na kontinentalni šampionat. 
 
Posle četiri utakmice imaju samo četiri boda i nalaze se na četvrtom mestu u grupi. Ispred su Bugarska sa bodom više, Rusija sa osam i prvoplasirana Poljska sa 10 bodova.
 
Samo pobednici grupa će se direktno plasirati na prvenstvo koje će biti održano u Mađarskoj i Sloveniji, dok će ostale ekipe morati da traže šansu kao najbolje drugoplasirane ili kroz baraž.
 
Za mesec dana, 15. novembra, Srbija dočekuje Estoniju, dok će četiri dana kasnije na svom terenu igrati i protiv Rusije.
  • Andrija Šrek

    16.10.2019 10:18
    ...
    Znači, definitivno ne treba da brinemo za budućnost srpskog fudbala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.