VIDEO: NBA objavila video u čast "srpskog veličanstva" Nikole Jokića

Srpski košarkaš Nikola Jokić, član Denver Nagetsa, našao se među 10 najboljih igrača u ovoj sezoni NBA lige, pošto je izabran u drugu petorku lige. NBA liga je objavila zanimljiv snimak posvećen Nikoli Jokiću.
"Zaljubio sam se u košarku, igrao sam profesionalno od 16. godine, pa sam se brzo razvijao. Radim iste stvari na parketu koje sam radio i pre. Dodavanje, deljenje lopti... asistencije čine dvojicu srećnima. Poeni jednog. Jednostavno je. Radio sam mnogo da bih došao do ovog nivoa. Kada sam došao ovde, rekao sam sebi da ću se potruditi da budem najbolji u skladu sa svojim mogućnostima. Nadam se da ću jednog dana osvojiti prsten, to je moj cilj", rekao je Jokić, kog je NBA liga oslovila kao "srpsko veličanstvo".
 
 
Jokić je sa Denverom već iznenadio Kliperse, pobedili su Nagitsi sa 4-3, iako su gubili sa 3-1. 
 
Sada ipak sledi daleko teži zadatak. U zapadnom finalu, protivnici će biti Los Anđeles Lejkersi, predvođeni Lebronom Džejmsom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.