OI: Teniski mečevi pomereni u popodnevne termine zbog vrućine

Teniski mečevi na Olimpijskim igrama u Tokiju od četvrtka će biti pomereni za popodnevne časove u cilju zaštite igrača od visokih temperatura i vlažnosti vazduha, kaže Međunarodna teniska federacija.
OI: Teniski mečevi pomereni u popodnevne termine zbog vrućine
Foto: Pixabay
Nakon što je nekoliko tenisera imalo problema sa toplotnim udarom, mečevi će ubuduće počinjati u tri popodne, umesto dosadašnjih 11 časova ujutru.
 
Drugi teniser sveta Rus Danil Medvedev se više puta tokom meča sa Italijanom Fabiom Fonjinijem žalio na vrućinu, dok je španska teniserka Paula Badosa teren napustila u invalidskim kolicima, nakon što je doživela toplotni udar.
 
Temperatura je tokom dana u Tokiju dostizala 31 stepen, ali je prema navodima medija subjektivni osećaj iznosio 37 stepeni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).